Om Älmeboda Maskinservice

Historik

Älmeboda Maskinservice AB grundades 1984. Verksamheten bestod då i att reparera och utföra service på Volvo och Åkermans grävmaskiner ute i fält. Under åren har verksamheten förändrats och affärsidén är idag att erbjuda reservdelar till Volvo och Åkermans grävmaskiner. På senare år har även vissa delar till Volvos hjullastare och dumpers tagits in i sortimentet. 

Idag är vi en totalleverantör för reservdelar till Volvo och Åkermans grävmaskiner. Vi erbjuder en mix av begagnade, renoverade och nya reservdelar (original, icke original och OEM) samt ett stort sortiment av utbytesdelar. Vi har ett omfattande lager av reservdelar för omgående leverans. De reservdelar som vi inte lagerför kan vi ofta leverera inom ett par dagar.

Kvalitet och kostnadseffektivitet är ofta viktiga parametrar. Vi anser att en begagnad reservdel ofta är en prisvärd lösning som håller väl så god standard som en ny reservdel. Varje kundproblem är dock unikt och målet är alltid att hitta den optimala reservdelslösningen i varje fall oavsett om det är en ny, renoverad eller begagnad reservdel eller en mix av dessa.

Våra kunder finns över hela världen och omfattar såväl enskilda entreprenörer, små verkstäder och servicefirmor som internationella och multinationella företag. 

Vi kan Volvo och Åkerman!

Välkommen du också!