Kundtjänst

 

Frågor? Här har vi samlat nyttig information för dig som är webbshopskund.

För nya kunder

För att kunna genomföra ett köp måste du vara inloggad. Har du inte en inloggning måste du skicka en förfrågan till oss om inloggningsuppgifter.  Detta gör du genom att klicka på ”skicka förfrågan om konto”. Fyll i alla uppgifter och tryck på ”skicka förfrågan”. Alla uppgifter märkta med * är obligatoriska. Dessa fält måste du fylla i.

När registreringen är klar får du ett e-postmeddelande till angiven e-postadress med inloggningsuppgifter. Dessa uppgifter använder du sedan varje gång du vill logga in och handla i onlinebutiken. Då registeringen av inloggningsuppgifter sker manuellt kan detta bara ske under våra normala öppettider och det kan därför uppstå en fördröjning från det att uppgifterna inkommer till dess att du får svar. Vi ber om överseende med eventuella dröjsmål som kan förekomma.

Observera också att eftersom vi inte erbjuder kortbetalning så sker en automatisk kreditkontroll vid registreringen. En godkänd kreditkontroll genererar automatiskt fakturabetalning med betalningsvillkor på 30 dagar. Vid icke godkänd kreditkontroll levereras delarna mot förskottsbetalning.